Så har då 25 klubbmedlemmar, tillsammans med Guvernören Stefan Knutsson, som en övergång till det nya Rotaryåret genomfört det sedvanliga presidentskiftet. Vi samlades utomhus ( med gängse inbördes avstånd ) på Falsterbo Kursgård och fick, efter ett svalkande glas "bubbel", lyssna till presidenten Lennart S summering av det gångna året. Därefter avtackades styrelsen med var sin trevlig glasgåva, fanfarer och applåder. Ink. guvernör Stefan Knutsson beskrev därefter sina visioner för Rotary, och utdelade välförtjänta PHF utmärkelser till mottagarna Lennart Serder och Ann-Jeanette Nilsson för deras insatser i klubben. Slutligen överlämnades president-kedjan till Gustaf Rylander, som gav oss några inledande tankar kring det nya året. Mat ? Javisst, en somrig fläskfiletallrik med sallad och örtsås, varefter kaffe och kaka avslutade denna uppfriskande utomhusvistelse.