Online Registration
  • Anmälan till detta evenemang är stängd.
Falsterbo-Vellinge
Ljunghusens GK

Sweden

Torsdagen den 22 september 2022 spelas den 29:e upplagan av den prestigefyllda golftävlingen mellan rotaryklubbarna om det ståtliga vandringspriset ”Den gyllene puttern” på Ljunghusens Golfklubb. Första start kl 10.10! Observera att det är en torsdag vi spelar eftersom vårt mötesprogram inte ger möjlighet till spel på en fredag i september. Vi hoppas trots det på att våra golfare oberoende av hcp ställer upp för klubbens lag.

I lagtävlingen om vandringspriset räknas de bästa resultaten från resp klubb. Dessutom individuella priser.

Du ska anmäla Dig till Bertil Nilsson per telefon 0738-453266 (även sms) eller via e-mail: bertil.i.nilsson@telia.com. Medlemmar i Falsterbo-Skytts kan också anmäla sig till Staffan Axelsson.

Anmälan, skall innehålla golf-ID, golfklubb och aktuell hcp.

Poängbogey 18 hål.

Sista anmälningsdag är fredagen den 16 september kl 13.30.

Bertil Nilsson (tävlingsledare)

Glöm inte att skänka priser till golftävlingen. Tävlingsledaren tar tacksamt emot dem när som helst!!