Fredagsmöten

Våra möten hålls på fredagar i restaurangen på Falsterbo Kursgård (FBU Gården) i Höllviken.

Alla Rotarianer är välkomna och Du får gärna även ta med Dig gäster som inte är Rotarianer.

Restaurangen ligger i markplan vilket gör den lättillgänglig även med rullstol/rullatoreller liknande.

De flesta besökare kommer redan vid 12-tiden och minglar lite innan vi sätter oss till bords.
Klockan ringer 12.10 och då hämtar vi mat från buffén.

Föredraget brukar börja vid ca 12:50 och pågå ca 25-30 minuter.
Senast 13:30 ringer klockan och mötet avslutas.

Klädsel är efter årstid och sk. "Smart casual".

Fn. är mötesavgiften 130,-SEK (betalning med Swish eller kort) och då ingår varm lunch med salladsbord, bröd, lättöl/vatten samt kaffe/te och liten kaka inkluderat.

Föredragen hålls normalt sett på svenska men beroende på föredragshållarens härkomst,  förekommer det  ibland föredrag på engelska.

Normalt används en ljudanläggning så även personer med nedsatt hörsel kan höra föredraget.